Michael J. Fox får ny komedieserie der tager udgangspunkt i hans eget liv

Michael J. Fox er tilbage på skærmen. Det bekræfter tvstationen, som har købt hans nye serie, nu.
Så i 2013 får vi mindst 22 afsnit af en ny komedie med Michael J. Fox i den bærende rolle. Serien skal indspilles i New York og er inspireret af komediestjernens eget liv.
Fox skal spille en far til tre, som lever med en sygdom, svarende til den Parkinsons sygdom han har i virkeligheden. Og så skal serien handle om hvordan han og familien jonglerer sygdommen, karrieren og de andre udfordringer, der følger med. Det skriver Vulture.com.
Serien endte hos tvstationen NBC, efter en intens budkrig mellem de fire store, landsdækkende tvstationer i USA. Og NBC har bundet sig til at producere 22 afsnit af serien, uden at have set skyggen af prøveoptagelser. Så stort et navn har den tidligere Blomsterbørns Børn og Spin City-stjerne stadig.
Forfatteren bag serien bliver Sam Laybourne (Arrested Development) og optagelserne skal finde sted i New York, hvor Fox også havde sin seneste tv-succes i Spin City. Efter gennembruddet i Blomsterbørns Børn havde Fox en flot filmkarriere, blandt andet med de tre 3 Back To The Future-film, inden Parkinsons-sygdommen tvang ham langsomt ud af rampelyset.
Det er planen, at den endnu unavngivne serie skal ramme tvskærmen til efteråret 2013. Og på NBC glæder man sig meget til et gensyn med Michael J. Fox
– Fra det øjeblik vi mødtes med Michael for at høre hans unikke synspunkter omkring denne nye serie, var vi betagede og klar. Han er aldeles nem at relatere til, optimistisk og i en klasse for sig selv. Jeg har ingen tvivl om, at den rolle han vil skabe, vil være både øjeblikkeligt genkendelig og morsom, lyder det fra NBC-chefen Robert Greenblatt, i kølvandet på annonceringen.