Michael J. Fox film nu som Varulv-serie

Det er vampyrerne, der er løbet med en del opmærksomhed i de sidste par tv-sæsoner i blandt andre tvserien Tru Blood. Men nu er det måske Varulvenes tur til at overtage rampelyset. I hvert fald er en tvserie baseret på 80’er filmen Teen Wolf på vej.
Det var Michael J. Fox, der i 1985 spillede skoleeleven Scott, som på mystisk vil blev til varulv. Heldigvis gav det ham den fordel, at han samtidig blev hammer-god til basketball, og på den måde kunne imponerende pigerne.
Det ser ud til at være de samme dilemmaer, der går igen i den nye indspilning af Teen Wolf, som kommer på MTV til efteråret. Godt nok er basketball byttet ud medspillet lacrosse og Michael J. Fox med den ret ukendte Tyler Posey, men det er stadig spørgsmålet om hvordan man lever med hemmeligheden, og om man kan kontrollere uhyret, der er omdrejningspunktet.
Der kommer i første omgang 12 afsnit af Teen Wolf på MTV. Men hvor originalen var en komedie, beskriver folkene bag den nye omgang Teen Wolf som ‘en sexet thriller på en highschool, med en romantisk kærlighedshistorie i centrum’.
Sen den officielle trailer til Teen Wolf tvserien her:

Teen WolfMTV Shows