Michael J. Fox vender tilbage til tvkomedie

Michael J. Fox slog for alvor bredt igennem i den klassiske komedieserie Blomsterbørns Børn, der blev sendt i USA fra ’82 til ’89. Tvserien blev startskuddet til en stor film- og tv-karriere, som dog blev delvist lukket i 2001, da hans fremskredne Parkinsons-sygdom gjorde det umuligt for ham at beholde det faste job på komedieserien Spin City.
Men nu vender Fox tilbage til udgangspunktet. For både han og Michael gross, der spillede hans far i Blomsterbørns Børn, skal gæsteoptræde i den nye sæson af Larry Davids komedieserie, Curb Your Enthusiasm.
Det er aftalt, at Michael J. Fox skal spille sig selv i et afsnit af seriens ottende sæson, og at Parkinsons-sygdommen skal være omdrejningspunktet.
I afsnittet flytter Larry David til New York – og ind i lejligheden lige under Michael J. Fox. Og David bliver overbevist om at Fox overspiller sin sygdom bare for at irritere ham, og at al den larm der kommer som følge af hans rystelser er med vilje. Det skriver tvguide.com.
Michael Gross skal også være med i et afsnit af Curb’s ottende sæson – dog et andet end Fox, så de to kolleger fra Blomsterbørns Børn bliver altså ikke genforenet.
Siden Michael J. Fox lod sig erstatte af Charlie Sheen i Spin City på grund af sin sygdom, har han af og til vist sit i små roller. Blandt andet i Scrubs og senest som advokat i ‘The Good Wife’.
Den nye sæson af Curb Your Enthusiasm får premiere på HBO i USA den 10. juli.