Mick Jagger og Martin Scorsese går sammen om ny dramaserie

Mick Jagger og Martin Scorsese har før arbejdet sammen. Det skete i musikfilmen Shine A Light, der var en Rolling Stones koncertfilm. Men nu har Jagger fået en ide til en tvserie, og den er Scorsese med på.
De to levende legender har pitchet ideen til tvkanalen HBO, der er meget varme på ideen, så der er en god chance for det også bliver til noget.
Oprindeligt skulle serien hedde The History Of Music, og handle om to venners vej gennem musikbranchen fra 1970 til 1980.
Men nu er fokus flyttet til bare en mand. Serien skal handle om en kokain-drevet pladeselskabsmand i New York i 1977 hvor Disco, Punk og Hip-Hop flyder sammen.
Lige nu arbejder Martin Scorseses samarbejdspartner fra serien Boardwalk Empire, Terence Winter, på et manuskript, baseret på Mick Jaggers ide.
Men der bliver kamp om seerne, for der er allerede flere nye musik-serier og film på vej. Showtime arbejder på en serie kaldet Vinyl, Fox arbejder på serien Full Nelson, der handler om musikbranchen i 1980erne og så der er en film på vej med Justin Timberlake, om den legendariske musikproducer Neil Bogart, der også foregår i 1970’erne.
Når man har Mick Jagger ombord som konsulent, Scorsese bag kameraet, Terence Winter ved skrivemaskinen og HBO i ryggen, er der nok en pæn chance for succes.