Ny bokseserie bliver baseret på Mike Tysons liv

Da Brick er historien om en ung afroamerikaner, der bor i New Jersey. Den unge mand er bokser og drømmer om en stor karriere, men han må slås for at få chancen.
Serien er løst baseret på bokseren Mike Tysons virkelige liv og karriere, der tog ham fra fattige kår, til at blive en rig og feteret sportsmand.
Da Brick kommer fra filminstruktøren Spike Lee og manden bag serien Entourage, Doug Ellin. Men Mike Tyson er også meget involveret i udviklingen af serien, skriver Deadline.com.
Doug Ellin har kaldt Da Brick for et miks mellem Entourage og den meget anmelderroste politiserie The Wire.
Lige nu leder Spike Lee og Doug Ellin efter den helt rigtige person til at spille hovedrollen. Når han er fundet kan optagelserne til pilot-afsnittet begynde.
Doug Ellin har gjort serien Entourage færdig og der mangler nu kun at blive vist de sidste to afsnit før serien er endegyldigt slut. Sideløbende arbejder Ellin på en anden serie til HBO, der hedder 40, og som har Ed Burns og Michael Rapaport i hovedrollerne.
HBO har desuden gang i udviklingen af flere dramaserier, herunder en endnu unavngivet serie til filmstjernen Julianne Moore og så Aaron Sorkins kommende fortælling More As This Story Develops.