Mr Big: Sex and The City er som cancer

Chris North kan give en stor del af æren for at han har en skuespil-karriere til folkene, der gav ham en rolle i Sex And The City. Men det er blevet en belastning mere end en velsignelse at have været med i tvserien og filmene om Carrie og hendes New York veninder.
Chris North har nu en ny serie på vej ud, og han benytter chancen for at lange ud efter serien der gjorde ham kendt.
– Sex And The City, det er canceren, siger Chris North til avisen Irish Times, på en promotion-tur for sin nye serie, Titanic:Blood And Steel.
– Det er umuligt at slippe væk fra det (Sex And The City) med globale medier. Der er ikke meget tilbage at sige om det mere. Det er svært at finde nye måder at glæde sig over det på, siger Chris North.
Sex And The City fyldte 94 tvafsnit og siden kom der to film, der trak mange piger i biffen, men som samtidig fik anmelderne til at finde slagterkniven frem.
For nylig kom det frem, at folkene bag serien Gossip Girl arbejder på en ny Sex And The City serie, der skal forestille at være en forløber til originalen.
Chris Norths nye Titanic-serie kommer i 12 afsnit og er bestilt af den britiske tvstation BBC, der sender serien i løbet af foråret.