NBC bekræfter: Matthew Perry får ny komedieserie

Tidligere på måneden fortalte vi dig her på tvserier.dk, at NBC arbejdede på et pilotafsnit af komedieserien Go On, der har den tidligere Venner-stjerne Matthew Perry i hovedrollen.
Siden de ti mega-succesfulde år som en del af kliken på Central Perk har Matthew Perrys karriere kørt lidt op og ned – de sidste par år mest ned. Sidste efterår fik han en stor chance i ABC komedien Mr. Sunshine, der trods et solidt cast med masser af gode navne kun fik ni afsnit på skærmen, inden Matthew Perry røg på afvænning og serien blev lukket ned.
Nu får Perry så endnu en mulighed for at bevise sit uomtvistelige talent. NBC har nemlig nu bestilt næste sæsons første serie, komedien Go On, og den får Matthew Perry i den store hovedrolle. Indtil videre har NBC bedt om en sæson på 13 afsnit. Det bekræfter Tvguide.com.
Perry, 42, skal i Go On spille radioværten Ryan King, der er en respektløs men dog charmerende og populær vært på et sportsprogram. Han har fornylig mistet sin kone og som en del af forløbet for at bearbejde sorgen og komme videre med sit liv, er han derfor blevet tvunget til at deltage i en række gruppe-terapi sessions. Det får et for King overraskende positiv udfald, takket være blandt andet kvinden Anne (Julie White fra Tansformers), der ligesom er blevet hængende i den del af sorgen, hvor man bare er vred på verden. Hele tiden. I en anden bærende rolle er Suzy Nakamura (Dodgeball).
Go On genforener Matthew Perry med en af mændene bag den ekstreme Venner-succes, nemlig forfatteren og produceren Scott Silveri, der udover at have kreeret ideen også skal producere den nye komedieserie – blandt andet sammen med Matthew Perry.
Go On får amerikansk premiere til efteråret.