NCIS: LA karakter skal være med i Hawaii Five-0

· 1 min læsning

NCIS: LA fans får endnu mere af serien i den kommende sæson. Forstået på den måde, at special agent Kensi Blye (Daniela Ruah) ikke bare har en bærende rolle i NCIS: LA, i den nye sæson af Hawaii Five-0 besøger hun nemlig Hawaii og giver en vigtig hjælpende hånd med opklaringen af en større og meget væsentlig sag.
En af producerne af NCIS: LA fortæller med et smil til Entertainment Weekly, at det skyldes at Ruah aldrig har besøgt den smukke stillehavs-ø.
– Interessant nok, så har Daniela (Ruah, red.) aldrig været på Hawaii, så hun var meget let at overtale, siger Shane Brennan til Entertainment Weekly og afviser i samme ombæring at komme med alt for mange hints til, hvorfor hun pludselig forlader Los Angeles for en stund. Dog understreger han, at det ikke er en tilfældighed.
– Det er en optræden og en rolle i tvserien, der er vigtig og har stor betydning, også selv om det ikke er nogen stor rolle, siger Shane Brennan.
Brennan råder de mange NCIS: LA fans til at se med, når afsnittet ruller over skærmen, for der kommer til at være en del hentydninger til netop det afsnit i den kommende sæson af NCIS: LA. Produceren understreger dog også, at denne sammensmeltning af de to serier ikke er noget, der kommer til at ske jævnligt, men at det her bare passede rigtig godt ind.
– Muligheden opstod lige pludselig undervejs i skrivefasen og er egentlig ikke noget, man sådan rigtigt kan planlægge. Det skal bare passe helt naturligt ind i historien, ellers virker det helt påklistret. Det skal være en naturlig forlængelse af den historie, der allerede kører og det var præcis det, vi fandt med Hawaii Five-0, siger Shane Brennan.
Daniela Ruah er ikke det eneste nye ansigt, der gæster Hawaii i den kommende anden sæson af Hawaii Five-O. Også den tidligere Lost-stjerne Terry O’Quinn får en større rolle i tvserien, hvor han genforenes med et andet Lost-ikon i form af Daniel Dae Kim, der har en fast rolle i Hawaii Five-0.
Derudover kommer både Hollywood-stjernen Tom Sizemore og William Baldwin på besøg på Hawaii i løbet af den nye sæson, der får amerikansk premiere den 19. september.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning