NCIS: LA karakter skal være med i Hawaii Five-0

NCIS: LA fans får endnu mere af serien i den kommende sæson. Forstået på den måde, at special agent Kensi Blye (Daniela Ruah) ikke bare har en bærende rolle i NCIS: LA, i den nye sæson af Hawaii Five-0 besøger hun nemlig Hawaii og giver en vigtig hjælpende hånd med opklaringen af en større og meget væsentlig sag.
En af producerne af NCIS: LA fortæller med et smil til Entertainment Weekly, at det skyldes at Ruah aldrig har besøgt den smukke stillehavs-ø.
– Interessant nok, så har Daniela (Ruah, red.) aldrig været på Hawaii, så hun var meget let at overtale, siger Shane Brennan til Entertainment Weekly og afviser i samme ombæring at komme med alt for mange hints til, hvorfor hun pludselig forlader Los Angeles for en stund. Dog understreger han, at det ikke er en tilfældighed.
– Det er en optræden og en rolle i tvserien, der er vigtig og har stor betydning, også selv om det ikke er nogen stor rolle, siger Shane Brennan.
Brennan råder de mange NCIS: LA fans til at se med, når afsnittet ruller over skærmen, for der kommer til at være en del hentydninger til netop det afsnit i den kommende sæson af NCIS: LA. Produceren understreger dog også, at denne sammensmeltning af de to serier ikke er noget, der kommer til at ske jævnligt, men at det her bare passede rigtig godt ind.
– Muligheden opstod lige pludselig undervejs i skrivefasen og er egentlig ikke noget, man sådan rigtigt kan planlægge. Det skal bare passe helt naturligt ind i historien, ellers virker det helt påklistret. Det skal være en naturlig forlængelse af den historie, der allerede kører og det var præcis det, vi fandt med Hawaii Five-0, siger Shane Brennan.
Daniela Ruah er ikke det eneste nye ansigt, der gæster Hawaii i den kommende anden sæson af Hawaii Five-O. Også den tidligere Lost-stjerne Terry O’Quinn får en større rolle i tvserien, hvor han genforenes med et andet Lost-ikon i form af Daniel Dae Kim, der har en fast rolle i Hawaii Five-0.
Derudover kommer både Hollywood-stjernen Tom Sizemore og William Baldwin på besøg på Hawaii i løbet af den nye sæson, der får amerikansk premiere den 19. september.