NCIS sæson 9: Abby afslører episodetitel fra den nye sæson

I den kommende sæson 9 af NCIS vil et af afsnittene komme til at hedde ‘Restless’. Det afslørede Pauley Perette, der spiller retsmedicineren Abby Sciuto på sin twitter-profil.
Pauley Perette sendte et billede af et af de kommende manuskripter til den nye sæson af NCIS. Det gælder afsnit 187 – som er det allerførste i sæson 9 af NCIS.
På billedet dækkede Pauley Perette dog for det meste af  titlen indtil en af læserne af hendes twitter konto gættede rigtigt – så bekræftede hun at afsnittet af NCIS skal hedde Restless.
Der er ellers ikke sluppet meget nyt ud om sæson 9 af NCIS. Dog har Gary Glasberg, der er producer på NCIS fortalt, at Gibbs, DiNozzo og resten af holdet må arbejde sammen for at få succes. Det tyder på, at Anthony DiNozzo finder ud af hvem der er muldvarpen internt i NCIS tidligt i sæson 9, og at det kræver hjælp fra hele holdet at få ryddet op!
– Vores gruppe vil samarbejde oftere i den nye sæson og være knap så opdelte som de nogen gange er. Der er nogle ting de skal klare og de vil være nødt til at enes på nye måder for at klare de udfordringer, siger Glasberg uden at afsløre detaljer.
Vi kan se frem til at se Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray og altså Pauley Perette i nye afsnit af NCIS til september hvor sæson 9 begynder igen.