NCIS Sæson 9: Der er en ny agent på holdet

Tony, Ziva, McGee og Gibbs får selskab af en ny agent i den kommende sæson 9 af NCIS.
Det er allerede kommet frem, at en stor del af den kommende niende sæson kommer til at handle om at finde den muldvarp, der lækker hemmelige oplysninger internt i NCIS. Og det er måske i den forbindelse, at den nye agent med navnet Stratton, kommer ind i billedet.
Agenten Stratton bliver en gennemgående karakter i den kommende sæson af NCIS, og han bliver introduceret tidligt i sæsonen. Det skriver tvline.com.
NCIS sæson 8 sluttede med at Tony fik som opgave at finde den muldvarp, man mener skjuler sig i NCIS. Sæsonens sidste afsnit slutter med at Tony får et billede af en mistænkt udleveret, som vi seere ikke får lov at se. Siden er det kommet frem, at vi vil få billedet at se i NCIS sæson 9, og at vi også vil genkende personen på billedet.
Det betyder, at det nok ikke er den nye agent Stratton som er på billedet, men nærmere er en vi allerede har set flere gange.
Det er endnu ikke noget nyt om hvem der skal spille agenten og heller ikke præcis hvor mange afsnit det kan blive til, for den nye mand.