NCIS sæson 9: er der en agent-romance i vente?

Diane Neal, der i de to seneste sæsoner af NCIS har haft gæsteroller som agent Abigail Borin, vender til efteråret tilbage i NCIS sæson 9.
Det fortæller hun i et interview med Tvguide.com.
Hvorvidt agent Borin, som i de foregående to sæsoner, kun skal være med i et enkelt afsnit, eller om hun denne gang bliver et længerevarende bekendtskab, er der indtil videre ingen forlydender om.
Tidligere på året røbede producerne bag serien, at agent Gibbs i den kommende sæson af NCIS muligvis får en kærligheds-affære. Men hvem den er med, er endnu uvist.
I interviewet bliver Diane Neal direkte spurgt, om hun kunne forestille sig, at agent Gibbs (Mark Harmon) og hendes rolle, agent Borin, finder sammen. Lidt kryptisk får hun svaret, at det formentlig ikke helt kan udelukkes.
– Jeg må indrømme, at det faktisk kunne være lidt sjovt. Akavet, men sjovt. Men det er lidt svært med det, for når de så endelig finder sammen, så er den spænding ligesom lidt ødelagt, siger Diane Neal til tvguide.com
Med sit røde hår er agent Borin også et oplagt offer for Gibbs, der jo som bekendt har en svaghed for temperamentsfulde, rødhårede kvinder. Om det sker, må vente med at få svar på.
NCIS sæson 9 får amerikansk premiere den 20. september.