Her kan du se The Walking Dead episoder online

The Walking Dead på Netflix? Nej, desværre ikke. Hvis du vil se zombieserien, skal du ty til konkurrenten. Du kan se The Walking Dead på HBO Nordic, hvor der er 6 sæsoner til rådighed.
Sæson 8 af The Walking Dead får premiere i USA den 23 okbotber 2017, og sæsonen ha – ligsom 6 af de forgående – 16 afsnit.

Mange flere sæsoner af The Walking Dead på HBO på vej

Der er allerede 7 færdige sæsoner og optagelserne til den ottende sæson af The Walking Dead, der skal udkomme i løbet af 2018, er allerede undervejs. Seriens producer, David Alpert, har tidligere sagt, at han allerede nu ved hvad der skal ske i sæson 11 og sæson 12. Så hvis du er hooked på zombieserien, så skulle der være noget at glæde sig til i lang tid.

Kan The Walking Deads popularitet holde?

Der kan selvfølgelig altid ske det, at seriens popularitet falder så meget, at den amerikanske tvkanal AMC, der sender serien, holder op med at lave den. Men det er ikke videre sandsynligt lige for tiden.
Godt nok er seertallene for The Walking Dead faldet lidt , men ikke så meget at det er et problem. Seertallene for The Walking Dead peakede i sæson 5, hvor flere end 14 mio amerikanere så med på AMC til hvert afsnit. Det er faldet til lidt over 11 mio or afsnit i den seneste sæson. Men det er stadig vanvittigt mange seere for en kabelserie. Til sammenligning har de mest sete afsnit af Game of Thrones trukket mellem 12 og 16 millioner seere.

Du kan ikke se The Walking Dead på Netflix

I Danmark kan du ikke se The Walking Dead på Netflix. En kort overgang sendte DR serien på deres DR HD kanal, der nu er nedlagt. Så din bedste mulighed er at se The Walking Dead på HBO Nordic. Du kan også Streame The Walking Dead på Blockbuster.dk.

Fear The Walking Dead er også på HBO

Hvis du allerede er igennem The Walking Dead på HBO, men er klar til mere zombie, så kan du kaste dig over spin-off serien Fear The Walking Dead, der også kan ses på HBO Nordic.
Fear The Walking Dead foregår i samme univers som The Walking Dead, men begynder lidt før begivenhederne i The Walking Dead. Den begynder lidt langsommere og venter lidt med at introducerer zombierne, men der er bestemt noget at komme efter.
Hvis du er træt af du ikke kan se The Walking Dead på Netflix, så kan su kaste dig over et par andre serier. For eksempel Z Nation eller iZombie. Der er to sæsoner af begge dele på Netflix lige nu.