Nu får 30 Rock bagmands nye Netflix-komedie premiere

Netflix har lige sluppet den seneste sæson af House of Cards løs, men hvis du allerede er igennem Frank Underwoods seneste eskapader, kan du kaste dig over en anden helt ny Netflix-serie. Unbreakable Kimmy Schmidt får nemlig premiere på Netflix allerede 6. april.
Kimmy Schmidt (spillet af Ellie Kemper fra The Office) er en ret almindelig pige, der bor i en sørgelig, lille lejlighed I New York med et par bofæller, mens hun tjener til dagen og vejen som barnepige hos en rig familie.
Der er bare lige én enkelt ting, der får Kimmy til at skille sig ud fra mængden. Hun har boet halvdelen af livet under jorden som medlem af en dommedagskult. Kimmy er lige blevet reddet og da hun bliver inviteret til New York for at fortælle sin historie på tv, bliver hun hængende i storbyen for at leve livet!

Kimmy er udtænkt af Tina Fey

Det er Tina Fey, som stod bag den fremragende komedieserie 30 Rock, der har fundet på Unbreakable Kimmy Schmidt. Fey var i mange år en bærende forfatter hos sketch-showet Saturday Night Live og hun har også skrevet filmen Mean Girls. Hvis 30 Rock har lært os noget, så er det, at Tina Fey er en af de skarpeste tv-forfattere overhovedet.
Ellie Kemper brød igennem i The Office, hvor hun spillede den søde men ikke voldsomt intelligente Erin, der var et friskt pust i de senere sæsoner af kontor-komedien. Nogle af de samme tangenter spiller Kemper på i Umbreakable Kimmy Schmidt. Hun har post traumatisk stress, råber i søvne, bider andre folks negle og er bange for sko med velcrolukning.
Netflix slipper Unbreakable Kimmie Schmidt løs den 6. april, hvor du kan se hele den første sæson. Se traileren til Unbreakable Kimmie Schmidt herover.