Nu kommer de nye sæsoner af Entourage og True Blood

Mens de store broadcast tv-kanaler i USA traditionelt gemmer sæsonpremierer på nye tvserier til efteråret, så bruger HBO ofte sommeren til at lancere nye sæsoner af populære serier. Og 2011 er ingen undtagelse.
Derfor har HBO nu sat dato på sæsonpremieren af vampyrdramaet True Blood, celebrity komedien Entourage og Larry David’s Curb Your Enthusiasm.
Servitricen Sookie og hendes 173-årige vampyr-kæreste er de første til at få debut. Det sker når True Blood blænder op for første afsnit i den kommende fjerde sæson med 12 planlagte afsnit, den 26. juni.
Curb Your Enthusiasm venter på at løfte sløret for sin 8. sæson. Der kommer ti nye afsnit i denne omgang, og det første kommer den 10. juli.
Sidst på banen er Vincent Chase og hans Entourage, som også begynder sin 8. sæson, der samtidig er seriens sidste. Det første afsnit af den sidste sæson begynder den 24. juli og fra seriens skaber, Doug Ellin, lyder det, at der er 8 afsnit tilbage i serien, inden lyset i Chase-brødrenes fiktive filmkarrierer bliver slukket.
HBO fortæller desuden, at Entourages første gæstestjerne i den nye sæson bliver komikeren Andrew Dice Clay.