Nu kommer Game Of Thrones på TV3

Vinteren kommer! Hvis det udsagn ikke siger dig noget, kan du godt sætte kryds i kalenderen lørdag den 14. april. For der begynder Tv3 at vise den stort anlagte dramaserie Game Of Thrones herhjemme.
Hidtil har det kun været Canal+ kunder forundt at se serien i Danmark, men nu kan den anmelder-roste fantasy serie nå langt bredere ud.
Lige nu varmer den amerikanske tvkanal HBO op til at tage hul på sæson 2 af Game Of Thrones. Men det er sæson 1, som Tv3 begynder at vise den 14. april. Canal+ følger med HBO, og viser sæson 2 i løbet af foråret.
Læs også: [related_posts limit=”1″]
Sæson 1 af Game Of Thrones indeholder 10 afsnit, og fortæller historien om 7 magtfulde familier, der slås for at tage magten i landet Westeros. Nikolaj Coster-Waldau spiller en ung og frygtet ridder, der prøver at hjælpe sin familie til magten. Koste hvad det vil.
Ud over danske Coster-Waldau har Sean Bean (The Lord Of The Rings) en stor rolle i Game Of Thrones. Det samme har Peter Dinklage, der sidste år vandt en Emmy-statue for sin rolle som Tyrion Lannister – Coster-Waldaus bror i serien.
Game Of Thrones er baseret på bogserien A Song Of Ice And Fire, som forfatteren George R. R. Martin har skrevet – og stadig skriver nye bind af.
Se en trailer for sæson 1 af Game Of Thrones her, og se hvad du kan glæde dig til: