Nu kommer X-Files med superhelte

Hvis du har tørstet efter superheltefjernsyn siden Heroes blev hevet af programmet for et år siden kan du godt begynde at glæde dig til Powers.
Superhelte er ikke godt fjernsyn. Eller har i hvert fald ikke været det den seneste tid. Heroes blev droppet for et år siden, og Smallville er godt i gang med den sidste sæson mens seerne flygter. Samtidig trækker den nye superhelte-serie No Ordinary Family så få seere, at den meget vel kan blive lukket om få uger.
Længe så det da også ud til at tv kanalen FX ville droppe planerne om en ny serie om superhelte, men nu skulle den være god nok. Der er bestilt et pilotafsnit af serien Powers, der bygger på tegenserien af samme navn. FX laver normalt mere realistiske serier, så Powers er lidt af en afstikker. Serien handler om to dedektiver der efterforsker mord og sager med folk med ekstraordinære kræfter.
Det er manden bag den meget roste nye serie The Walking Dead, der har skrevet manuskriptet til det første afsnit af Powers. Powers er bare én i rækken af nye serier, som blander politi-genren med det overnaturlige, lidt lige som X-Files gjorde det. Det gælder nye serier som Person Of Interest, 17th Precinct og Grimm, der alle er under udvikling til efterårssæsonen.