Nu vender Jack Bauer og 24 Timer tilbage

Agent Jack Bauer har reddet verden mere end én gang i sine tv-eventyr. Og siden han gjorde sidste gang, i seriens ottende sæson, der løb over skærmen for halvandet år siden, har der været snak om at lukke serien helt med en biograffilm.
Og nu ser det faktisk ud til at ske. For Kiefer Sutherland, der spillede Jack Bauer i 24 timer, har meldt sig klar til opgaven og nu er manuskriptet så godt som færdigt. Derfor bekræfter folkene bag serien nu, at filmen skal optages i 2012.
For et par måneder siden sagde Kiefter Sutherland også, at manuskriptet vær tæt på færdigt. Det er forfatteren fra den seneste Die Hard film, Mark Bomback, der er blevet hyret til at skrive historien, og han skulle efter planen levere sit seneste oplæg inden jul.
Skal man tro Deadline.com, begynder optagelserne i april, og det falder fint sammen med at Kiefter Sutherland, der skal gentage sin rolle som Jack Bauer, har plads i kalenderen til at lege med.

Sutherland tilbage til TV

Kiefer Sutherland er allerede på vej tilbage til tvskærmen med serien Touch, der er skabt af Tim Kring, som stod bag hittet Heroes. Touch handler om en enlig far (Sutherland), der har svært ved at komme tæt på sin stumme 11-årige søn Jake. Men så opdager Sutherland, at sønnen har en speciel evne til opdage mønstre mellem tilsyneladende enkeltstående begivenheder.
Tvkanalen FOX har bestilt 13 afsnit af Touch, som får debut på tv i begyndelsen af 2012.