Ny Bones Sæson bliver forlænget med fire afnit

Først forlød det, at tvkanalen FOX slet ikke ville have en ny Bones sæson. Så blev serien alligevel fornyet, og der blev bedt om 13 afsnit. Nu har folkene bag Bones så fået en bestilling på yderligere fire afsnit.
Da Bones endelig fik grønt lys til en ny sæson stod det klart, at man skulle udenom hovedrolleindehaver Emily Deschanels graviditet. Løsningen blev at dele sæsonen op i to dele, med seks afsnit før jul og syv til foråret. Den nye serie The Finder, der er en spin-off af Bones, skulle så fylde hullet til vinter.
Men nu fortæller seriens producer, at de netop er blevet bedt om at lave yderligere fire afsnit.
– Det er en meget mærkelig situation vi er i, siger Stephen Nathan til tvline.com og forklarer: Fox har programsat 13 afsnit men de vil have os til at lave så mange afsnit som vi kan producere, siger Nathan.
Det betyder, at de fire nye afsnit bliver en slags minisæson, der måske kan gemmes helt til efteråret 2012. For Bones-folkene holder fast i at lave 13 afsnit, hvor afsnit 13 er sæsonfinalen. Derudover laver holdet bag Bones fire afsnit der bliver sammenhængende, men separat fra de første 13. På den måde kan Fox selv bestemme, hvordan de vil vise de ekstra afsnit.
– Vi kan lave en minisæson på fire afsnit efter den regulære sæson på 13 afsnit. Det er mærkeligt og det er en udfordring, men vi gør det, siger Stephen Nathan.
På grund af den forkortede sæson begynder Bones sæson 7 ikke her i september måned som mange af de andre serier, men først i begyndelsen af november.
Se en kort trailer for den nye Bones sæson 7 her: