Ny Glee Sæson: Se Glee-skuespillerne i en musikvideo fra den kommende sæson

Lige som en masse af de andre amerikanske tvserier, er Glee tæt på at få sæsondebut. Det fejrer de glade teenage-sangere med at danse på bordene i cafeteriet, i en ny musikvideo fra Glee sæson 3.
We Got The Beat hedder sangen, som er taget fra det første afsnit af Glee sæson 3.
Den seneste tid har historierne om Glee ellers ikke handlet ret meget om hvad der kommer til at ske i den ny sæson. For siden seriens skaber, Ryan Murphy, for nogle måneder siden første gang meldte ud af flere af seriens stjerner kunne være på vej ud af Glee, er det alt hvad han er blevet spurgt om. Det gider han ikke mere svare på, og han har derfor meldt ud, at han aldrig mere vil sige, at nogen fra serien er på vej ud.
Samtidig siger han, at det først efter den nye sæson af Glee bliver bestemt hvilken retning serien skal gå i, og om det betyder, at nogle af skuespillerne skal forlade serien.
Glee sæson 3 debuterer i morgen aften på amerikansk tv. Os herhjemme må nok vente en rum tid inden DR HD, som har vist den første sæson af serien, får sæson 3 på lager. Men indtil da kan du nyde videoen We Got The Beat fra Glee sæson 3: