Ny NCIS sæson: få endnu flere afsløringer

I starten af 2012 runder NCIS en imponerende milepæl, når afsnit nummer 200 ruller over de amerikanske tv-skærme.
I den anledning har Tvguide.com udfrittet seriens executive producer, Gary Glasberg, der i interviewet løfter sløret for et par af de historier, vi får at se i den nye sæson, der er den 9. sæson med specialagenterne fra Naval Criminal Investigative Service.
Blandt andet fortæller Glasberg, at Abby Sciuto (Pauley Perrette) i den kommende sæson møder en bror. Om det er den bror, hun tidligere har fortalt om, må vi vente med at finde ud af.
– Historien (med Abby og hendes bror, red.) er simpelthen så sød og uventet, siger Glasberg, der lover at mødet kommer til at ændre hele Abbys opfattelse af sin fortid.
Pauley Perrette selv siger, at det nok kommer til at forbavse nogen, hvad der sker med hende og broren.
– Det er et stort og meget overraskende twist, siger Perrette til Tvguide.com. Hun håber i øvrigt at det bliver den tidligere model Daniel Louis Rivas, der får rollen som hendes bror.
Blandt de øvrige historie-elementer, som Glasberg afslører i interviewet, er også en personlig episode med Donald Ducky Mallard (David McCallum), der resulterer  i en potentiel kærlighedsaffære for en fra holdet. Hvorvidt det er Ducky selv eller måske Gibbs, som vi skrev om i sidste uge, røber Glasberg dog ikke.
Glasberg røber også, at:
– Gibbs (Mark Harmon) i to afsnit allerede i november måned rejser til Europa.
– Både Gibbs’ og Anthony ‘Tony’ DiNozzos (Michael Weatherly) fædre kommer på besøg i den ny NCIS sæson.
– Jimmy Palmer (Brian Dietzen) skal giftes med sin forlovede i et af sæsonens sidste afsnit.
Afsnit nummer 200 kommer til at rumme en snedigt skrevet historie, der giver dig gensyn med en lang række af seriens tidligere kendte ansigter, blandt andet Gibbs’ myrdede kone Shannon og hans datter Kelly.