Ny NCIS sæson udforsker Abbys fortid og tilføjer stjerne fra 90'er serie

Den nye sæson af NCIS vil måske give et indblik i hvordan holdets retsmedicinske efterforsker fik sit sorte goth-look. I hvert fald vil sæson 9 af NCIS løfte sløret for nogle hemmeligheder fra Abby Sciutos fortid.
Et af de første afsnit i den nye NCIS sæson, der er seriens 9., vil således fortælle noget af forhistorien om Abby (Pauley Perrette). Afsnittet vil være afsæt til endnu et par episoder, der kommer til at handle mere om Abby end et gennemsnitligt afsnit af NCIS gør, fortæller Gary Glasberg, der producerer NCIS.
– Vi vil faktisk komme til at opleve en historie, der vil afsløre noget om Abbys fortid og hendes familie som folk ikke havde regnet med, siger Glasberg til TV Guide.com.
Det er allerede blevet afsløret, at også Ziva (Cote De Pablo) får besøg af fortiden i den ny NCIS sæson, hvor også Gibbs far Jackson Gibbs, spillet af Ralph White, skal være med igen.

Scott Wolf fra Party of Five, der løb over skærmen fra 1994 og seks år frem.


Den nye sæson af NCIS kommer også til at byde på et gensyn med et kendt ansigt fra dansk eftermiddags-tv i 1990’erne. Scott Wolf, der spillede en hovedrolle i dramaserien ‘Vi blir i familien’ (Party Of Five), har landet en større rolle i NCIS sæson 9. Han skal spille FBI agenten Casey Stratton, der har en hidtil ukendt forbindelse til NCIS holdet – præcis hvad det er, skal udfoldes i løbet af sæsonen.