Ny sæson af Arrested Development: optagelserne er begyndt

Efter lang tids venten med rygter, historier og gisninger om flere afsnit, en film, ingenting og alt der imellem, blev det tidligere på året slået helt fast, at du får en sæson mere af kultserien Arrested Development.
Det bliver også til et gensyn med alle stjernerne fra den oprindelige serie, der kørte i tre sæsoner fra 2003 til 2003. Jason Bateman, Jeffrey Tambor, Portia de Rossi, David Cross, Jessica Walter, Will Arnett, Michael Cera, Alia Shawkat og Tony Hale er således alle i den afsluttende fase af deres kontraktforhandlinger med Netflix og forventes alle at være med i den nye sæson.
Der er i det hele taget flere ting, der har givet fans verden over grund til at skrue op for forhåbningerne til den nye sæson, der i første omgang kommer til at bestå af 10 afsnit.
Med skaber Mitch Hurwitz i spidsen er det således også Imagine TV og 20th Century Fox, der skal producere den kommende sæson 4 af Arrested Development. Ron Howard fra Imagine er endnu engang med ombord og skal også i denne omgang levere den karakteristiske fortællestemme i tvserien, der vender tilbage på et endnu ikke besluttet tidspunkt i løbet af 2013.
Hvert af de 10 afsnit følger et enkelt medlem af Bluth-klanen, der mere eller mindre selvforskyldt går så meget igennem, for siden at endnu i.. ja, endnu flere problemer.
Oprindeligt var det planen, at de 10 afsnit, som man netop har taget hul på produktionen af, skulle fungere som en slags link mellem den originale serie og så den Arrested Development film, som der har været snak og rygter om, siden Arrested Development for første gang blev hevet af skærmen i 2006.
Men seriens skaber Mitch Hurwitz har sidenhen åbnet op for muligheden for, at der kan komme endnu en sæson, inden man laver filmen. Det kræver – blandt andet- at de første ti afsnit bliver en succes.
Vi er mange, der krydser fingre for et brag af et comeback.