Ny Sherlock Holmes serie får kvindelig Dr. Watson

Den nye Sherlock Holmes serie Elementary bliver af mange sammenlignet med den nye engelske serie Sherlock, der kun er 2 sæsoner gammel.
Men på et punkt bliver de to serier i hvert fald fundamentalt anderledes. For i den britiske serie spilles Watson af Martin Freeman, men rollen i den nye amerikanske udgave er besat af skuespillerinden Lucy Liu, fra Charlies Angels-filmene og Kill Bill.
Rollen som Sherlock Holmes i Elementary sidder Jonny Lee Miller på. Og han synes heller ikke de to serier ligner hinanden.
– Selvfølgelig kigger man på det en ekstra gang og siger; vent lige et øjeblik… Men jeg synes der er stor nok forskel på de to serier. Jeg tror jeg kan gøre noget anderledes med rollen, ellers var der ingen grund til at tage den, siger Jonny Lee Miller til Vulture.
I Elementary spiller Miller en moderne udgave af Sherlock Holmes og det hele foregår i New York. Serien er blandt favoritterne til at blive en fast del af tvprogrammet næste år.
– Vi har lige optaget pilotafsnittet. Vi venter lige nu på at høre hvad der sker med det. Vi er ikke sikre endnu så vi tager den med ro, siger engelskfødte Jonny Lee Miller.
Den engelske serie Sherlock begynder optagelserne til sæson 3 i begyndelsen af næste år, mens Elementary formodentlig får chancen på amerikanske CBS efter sommerferien.