Ny trailer for Girls sæson 3

Lena Duhnam, der har skabt serien, vender tilbage som Hannah Horvath i Girls sæson 3, og det gør de fleste af hendes medspillere fra sæson 2 også.

Girls sæson 3 får premiere efter nytår

Når Girls sæson 3 begynder sker det med et dobbeltafsnit på HBO den 12. januar. Det vil sige, at du givetvis vil kunne fange de nye afsnit på hbonordic.com den 13. hvis du har abonnement på streamingtjenesten.

Girls sæson 3 på DR 3?

DR 3 viser Girls hver mandag aften, men er stadig i gang med sæson to af den prisvindende komedie. Om DR 3 også vil vise Girls sæson 3 har kanalen endnu ikke meldt ud, men det virker sandsynligt at det sker.
Siden DR 3 begyndte at vise Girls har HBO lanceret sin egen streamingtjenste med HBO Nordic, hvor du kan se alle kanalens serier. Typisk kommer de nye afsnit der dagen efter premieren i USA. Det kan DR typisk ikke leve op til, og det gør måske, at DR kunne finde på ikke at købe Girls sæson 3.

Charlie er ude i Girls sæson 3

En af de skuespillere fra sæson 2 der ikke dukker op i Girls sæson 3 er Christopher Abbott, der efter uoverensstemmelser med Lena Dunham forlod serien lige før optagelserne til den nye sæson begyndte.
Abbott spiller Charlie i Girls sæson 3, hvor han er kærester med Marnie. Han siger selv, at han er taknemmelig for samarbejdet med Dunham og medskaber Judd Apatow om serien, men han har simpelthen gang i så mange andre projekter, så han ikke vil lave GIrls mere.