Ny trailer: Se pirat-serien Black Sails fra manden bag Transformers

Pirat-klassikeren Treasure Island skabte universelle pirat-ingredienser som skattekort markeret med et stort X og etbenede sømænd med papegøger på skulderen. Så det er ikke mærkeligt, at det er i Robert Louis Stevensons klassiker, at instruktør Michael Bay har fundet ideen til serien Black Sails.
Black Sails er en prequel, som fortæller hvad der skete 20 år før fortællingen om mytteriet på hispaniola og om hvor den berygtede pirat Long John Silver kom fra. På det her tidspunkt hedder han dog bare John Silver, og han er det nyeste medlem i Kaptajn Flints frygtede besætning.
Året er 1715 og det er midt i piraternes guldalder. Kaptajn Flint slås mod masser af modstandere, og kan langsomt se den britiske flåde skrue op for ønsket om at udrydde pirat-truslen mod fragtskibnene i Caribien.
Black Sails får premiere i jaunar 2014 og tvkanalen Starz, som vil vise serien, har allerede bestilt to sæsoner af pirateriet, efter serien fik en flot modtagelse af publikum på ComicCon konferencen tidligere i år.