Ny serie i The Walking Dead universet får premiere i 2015

The Walking Dead slæber sig fra succes til succes. Hver sæson sætter seerrekord hos millioner af mennesker, der vil følge med i hvordan en lille gruppe overlevende klarer sig i en verden hvor ale de kender, er blevet til menneskeædende zombier.
Men den lille gruppe overlevende skal ikke klare sig selv så længe endnu. For nu er der en ny serie i samme univers som The Walking Dead på vej. Den skal efter planen debutere på tv i 2015.

Ny original Walking Dead serie

Den nye serie, der stadig ikke har fået sit navn, skal foregå i sammen verden som The Walking Dead, men vil fortælle nye, originale historier. Folkene bag, kalder den nye serie for en ‘følgeserie’, der ikke vil være bundet af hændelserne i den tegneserie, der ligger til grund for The Walking Dead.
Det er den amerikanske tvkanal AMC, der viser The Walking Dead, som også har bestilt den nye serie. Og selvom man jo ikke ved om interessen for blodig zombie-ødelæggelse er lige så stor om 18 måneder, som den er nu, så tager AMC gerne chancen med den nye serie.

Ny Walking Dead serie er åbenlyst en god ide

At bygge på succes som den mest populære tvserie for voksne er helt ærligt ikke til diskussion. DEt er en stor verden det foregår i og vi kan ikke vente give The Walking Dead fans endnu en uforglemmeligt kig ind i verden efter en altomfattende zombie-ødelæggelse, siger Charlie Collier fra AMC.
Måske er det endda på tide, at vi får lov at se verden fra en zombies synspunkt, forklarer Charlie Collier, der mener zombierne må være trætte af at menneskene der hele tiden bliver krænket af de snakkesalige mennesker, der er i vejen for deres frie zombieliv.