Nyindkøbt DR3 serie lukket i USA efter bare 3 afsnit

Den nye DR kanal DR3 har måske nok ramt rigtigt da man købte hitserien Girls, men det seneste forsøg på at købe godt tv hjem ser ud til at være kikset.
For kanalen har købt den nye serie Zero Hour, der handler om nogle mystiske hemmeligheder, som en hemmelig orden gik gennem ild og vand for at gemme for nazister i nogle gamle ure og som en ond vandskabning nu leder efter, for at overtage verdensherredømmet.
Men Zero Hour fik kun tre afsnit på tvprogrammet i USA før kanalen ABC fik nok og lukkede serien. Der var simpelthen ingen interesse fra seerne og anmelderne morede sig gevaldigt over det klichefyldte og ret fjollede plot.
Hvad det betyder for serien på DR3 er ikke helt sikkert, men det er sandsynligt at det allerede er slut med Zero Hour på den nye kanal. ABC havde fået produceret flere afsnit af Zero Hour end de tre, der nåede at løbe over skærmen inden lukningen, men ABC har ikke meldt ud om man gider sende resten eller om de er sendt med til de udenlandske tvstationer, der har købt serien.
Faktisk var premieren på Zero Hour den dårligst performende premiere på en dramserie nogensinde på kanalen ABC, og de følgende to afsnit klarede sig kun dårligere. Det skriver tvline.com.
Zero Hour havde Anthony Edwards, kendt fra Skadestuen, i en hovedrolle, og svenske Michael Nyqvist fra filmatiseringen af Stieg Larssons Millennium trilogi, som bad guy.