Officielt: Bones får endnu en sæson

Med cirka 14 dage i den officielle udmelding om hvilke tvserier de store amerikanske tvtstioner vil sætte på programmet næste sæson, kommer den melding som Bones-fans har ventet på.
Der har længe været spekulationer om hvorvidt Bones ville få lov at få en syvende sæson. Tvserien har de seneste sæsoner støt tabt seere, og  senest er det kommet frem, at Emily Deschanel, der spiller den ene hovedrolle som Dr. Brennan, er blevet gravid. Det betyder hun ikke er til rådighed til alle optagelser i den nye sæson, hvilket der skal tages højde for. Men ingen af delene har altså afholdt tvkanalen Fox fra at forny serien.
– Kreativiteten bag Bones er frisk, serien er et solidt seerhit hver gang den bliver sendt, og i denne sæson har serien hjulpet os med at vinde kampen om seerne torsdag aften, for første gang i vores historie, siger chefen for Fox, Kevin Reilly ifølge Tvline.com.
– Hart Hanson (Showrunner på Bones, red), det fantastisk hold af skuespillere og crew, og de mange millioner loyale Bones fans gør det her show til noget specielt, og  jeg er fornøjet over at have serien på vores kanal i endnu en fremragende ny sæson, siger Reilly.
Der er stadig ingen forlydender om hvordan producerne vil indarbejde Emily Deschanels graviditet i serien, eller om hun simpelthen bliver skrevet ud af serien i nogle afsnit, mens maven buler allermest.
I midten af maj vil de store amerikanske tvstationer præsenteres hvilke tvserier de vil satse på i den kommende sæson, der begynder til efteråret.