Officielt: Chord Overstreet vender alligevel tilbage til McKinley High

Først var han med. Så røg han ud. Så kom han med igen. Og så blev han skrevet ud endnu engang.
Nu er det så endeligt officielt bekræftet, at Chord Overstreet alligevel er med i den nye sæson af Glee, der begyndte i sidste måned i USA.
Ifølge Aoltv.com har Fox bekræftet, at Overstreets populære karakter Sam Evans til december vender tilbage i en række afsnit.
– Vi er vilde med Chord og har altid sagt, at vi gerne ville have ham tilbage på showet, fortæller en af seriens medskabere, Ryan Murphy, til Aoltv.com og fortsætter:
– Så det er lidt en tidlig julegave til alle de mange Glee-fans; Sam vender tilbage til McKinley High lige i tide til finalerne!
Chord Overstreet kom med i Glee i starten af sæson 2 og var senest med i finaleafsnittet på den selvsamme anden sæson, inden alle skriverierne om blandt andet hans fremtid i serien begyndte hen over sommeren.
Da det i første omgang ikke lykkedes Overstreet at overbevise producerne om at han skulle have en fast rolle, blev han tilbudt en slags tilbagevendende gæsterolle, hvilket de dog aldrig blev enige om betingelserne for. Derfor blev det besluttet, at karakteren Sam skulle flytte væk fra Ohio og dermed skrives ud af serien.
Spørgsmålet er så bare, om Sam vender tilbage for at dyste med eller imod McKinley Highs Glee klub?