Officielt: Dallas bliver geninindspillet med gamle gengangere

Den klassiske 1970’er serie om en rig oliefamilie fra Texas genopstår i en genindspilning på den amerikanske tvkanal TNT.
Den oprindelige Dallas-serie om den stenrige familie Ewing, debuterede i 1978, og løb over tvskærmene helt frem til 1991. Undervejs var der en hel sæson, som man  i sidste afsnit fik at vide var en drøm, og masser cliffhangers i slutningen af afsnittene, der skulle få folk tilbage til skærmene uge efter uge.
Tvkanalen TNT har i månedsvis ledt efter den rigtige måde at genetablere serien på. Tilbage i maj lød det fra kanalen, at man stadig arbejdede på en plan. Men det er altså først nu den er faldet på plads.
– TNT har udforsket muligheden for en opdateret version af Dallas i flere år, men det var ikke før vi læste Cynthia Cidres uforlignelige manuskript-oplæg, at vi vidste vi havde fundamentet for en ny, stor serie, siger Michael Wright, der er chef for tvserier hos TNT, der har købt en stribe afsnit af serien, som man regner med vil debutere i sommeren 2012.
Gamle stjerner vender tilbage
Der er allerede et hold af skuespillere klar til serien, og det bliver blandt andet til et gensyn med Larry Hagman, der spillede en af de bærende roller som J.R. Ewing, i den originale serie.
Larry Hagman skal gentage rollen som J.R. der nu er Ewing-familiens overhoved. Patrick Duffy, som spillede Bobby Ewing i den originale serie skal også gentage sin rolle. Ham kender du måske bedst som Frank, faderen i den klassiske 90’er sitcom ‘Step by Step’ (se billedet).
Patrick Duffy i Step by StepJ.R. og Bobby Ewing er rivaler som altid og historien i den nye omgang Dallas, drejer sig om deres indbyrdes kamp om magten i Ewing imperiet og – deres børns ditto.
Ud over de to gengangere har andre prominente navne bundet sig til serien:

  • Jesse Metcalfe, som spillede en større rolle som havepasseren John i Desperate Housewives.
  • Jordana Brewster, der har været med i flere af Fast and Furious filmene – senest den mega-populære 5’er fra i år.
  • Brenda Strong, som var med i begyndelsen af Desperate Housewives og siden har være fortæller-stemmen der guider seeren igennem husmødrenes historier.
  • Linda Gray – der spillede Sue Ellen Ewing i originalen – hun gentager også sin rolle.

Der er altså lagt op til mere af en videreførsel af Dallas, end en direkte genindspilning, når den nye omgang afsnit får debut om et års tid.