Officielt: Suits forlænget med sæson 3

Selvom dramaserien Suits lige nu ligger stille, er den langt fra slut. For nu bekræfter den amerikanske kabelkanal USA, at serien officielt er folænget med en ny tredje sæson.
Suits, med Gabriel Macht og Patrick J Adams i hovedrollerne, holder lige nu pause midt i sin anden sæson, inden den vender tilbage i januar 2013 for at slutte sæsonen af. Nu er det altså sikkert, at serien vender tilbage næste efterår, med en helt ny sæson, der bliver 16 afsnit lang.
– Helt enkelt, så fås det ikke bedre end Suits. Sofistikeret historiefortælling, skarp dialog og de prisværdige præstationer af skuespillerne gør Suits til en af hjørnestenene i vores programplan, lyder det fra tvkanalen USA efter Suits fik grønt lys til sæson 3.
Har du endnu ikke set Suits? Det er ellers en af de serier som vi her på tvserie.dk anbefaler.
Når Suits vender tilbage til januar, kan du få et gensyn med Aarti Mann, som har spillet med i The Big Bang Theory, hvor hun havde rollen som Raj’s søster Priya. Aarti Mann er nemlig med i det første afsnit af anden halvdel af Suits sæson 2, hvor hun spiller en advokatstuderende.