Officielt: The Office lukker efter den kommende sæson

Efter ni sæsoner er det slut: The Office tager hul på sin sidste sæson til efteråret og derefter er det slut med Dunder Mifflin. Det fortæller seriens bagmand, som efter en pause er vendt hjem til kontoret for at styre den sidste sæson sikkert i havn.
– Vi er på vej ind i opløbsstrækningen, men vi har en masse spændende ting på vej, som jeg har ønsket mig at lave siden sæson to. Og slutningen bliver også cool, fortæller Greg Daniels, der var chef for The Office i seriens første fem sæsoner, og også er det i den niende og sidste.
Samtidig fortæller Greg Daniels, at flere kendte ansigter vil vende tilbage til serien i den sidste sæson.
The Office er stadig en af kanalen NBCs mest sete serier, men der var enighed om at gøre denne sæson til seriens sidste. For ellers ville for mange af skuespillerne forlade serien og så ville man aldrig få fortalt deres historier til ende, siger Greg Daniels ifølge The Hollywood Reporter.
Hele serien igennem har præmissen i The Office været, at et dokumentar-hold filmer livet på arbejdspladsen. Og i den sidste sæson kommer vil til at møde holdet bag dokumentaren – og måske får vi at vide hvorfor man vil bruge 9 år på at filme hvad der sker på et kontor i et lille papirfirma.
– Alle spørgsmålene bliver besvaret i år. Vi kommer til at se hvem der står bag dokumentaren og endda møde nogen af dem, siger Greg Daniels, der også håber at Steve Carell vil vise sig et afsnit eller to – men han vil ikke love det.
The Office tager hul på den sidste sæson den 20. september i år.