One Tree Hill: Chad Michael Murray vender tilbage

Da One Tree Hill debuterede i 2003 var det med Chad Michael Murray i hovedrollen som Lucas Scott. Men i 2009 forlod Murray pludseligt serien for at fokusere på at lave film. Det er ikke gået helt efter planen for Chad Michael, som nu genoptager rollen som Lucas, i den sidste sæson af One Tree Hill.
Ud over Chad Michel Murray har flere af seriens andre stjerne også valgt at stå af i løbet af de sidste otte år. Hilarie Burton forlod serien samtidig med Murray og Moira Kelly har også sagt farvel.
Før den niende sæson har tvkanalen The CW gjort det klart, at serien skal slutte. Det har fået Chad Michael Murray til at sige ja-tak til et tilbud om at vende tilbage for at sige pænt farvel til serien der startede hans karriere. Anledningen til returen kommer, da en anden af seriens hovedpersoner, Hayley, (Bethany Joy Galeotti) får brug for hjælp og kontakter Murrays karakter Lucas, der er en af hendes nære venner.
Det sidste vi så til Lucas Scott i One Tree Hill var da han kørte mod solnedgangen med sin nyfødte søn, i sidste afsnit af af seriens sjette sæson.
One Tree Hills sæson 9 vender efter planen tilbage i begyndelsen af 2012 med de sidste afsnit.