Overnaturlige kræfter på spil i Amazon-junglen

ABC har flere spændende serier i støbeskeen til den kommende sæson – en af dem er The River, der har Steven Spielberg som producer.
Der er masser af guf at hente i den kommende sæsons nye tvserier på amerikansk tv. Vi har tidligere omtalt en del af de nye serier, og vil løbende præsentere dig for de serier, vi ser mest frem til. En del af disse nye serier flirter kraftigt med det overnaturlige og de ukendte, mørke kræfter. En af dem er ABCs The River.
The River handler om den populære dyrelivs-ekspert og tv-stjerne Dr. Emmet Cole, der rejser verden rundt sammen med sin kone Tess og søn, Lincoln, og laver fantastiske dyre- og naturprogrammer.
‘Sammen jagter de det magiske’, som Cole så poetisk siger det. Og det skal han senere få helt ret i.
The River udspiller sig dybt inde i den gigantiske Amazon-jungle, der dækker et areal på hele fem en halv millioner kvadratkilometer – halvt så stor som Europa, med andre ord. Langt inde i junglen, på hidtil uopdagede territorier, er Emmet Cole taget på opdagelse.
Men Dr. Cole kommer aldrig tilbage. Familien hører intet fra ham og begynder så småt at indstille sig på, at Emmet er død.
Efter seks måneder dukker håbet dog pludselig op, da man får kontakt med en slags nødsender, som Dr. Cole havde med sig på ekspeditionen. Familien tager derfor straks af sted for at finde ham. Sammen med sig har de et tv-hold, der vil lave en dokumentar-udsendelse om redningsaktionen.
Da de finder nødsenderen og Dr. Coles efterladte skib på Amazon-floden dybt inde i junglen, langt inde i ukendt territorium, hvor ingen mennesker har været før, er skibet forladt – tror de.
– Og så tager tingene en meget voldsom, blodig og højst uventet overnaturlig drejning for eftersøgningsholdet!
Gode navne bag
Udover Steven Spielberg, der har haft et travlt år, tæller holdet bag The River også instruktøren af den prisbelønnede mockumentary-gyserfilm Paranormal Activity, Oren Peli, der på The River fungerer som producer.
Hovedrollen som Emmet Cole i tvserien spilles af Bruce Greenwood (Deja Vu, Capote, I Robot). Blandt de øvrige hovedroller kan nævnes Joe Anderson og Leslie Hope, der spiller Coles søn og kone.
Du kan på The Rivers officielle hjemmeside læse mere om showet og holdet bag og ikke mindst se traileren, der i den grad lægger op til spænding og en heftig flirt med det overnaturlige.
The River kommer på ABC til efteråret. Vi glæder os allerede!