Pan Am: Se billeder fra det allerførste afsnit

Indtil starten af 1960’erne foregik alle passagerflyvninger med propelflyvere. Men så kom jetmotoren og forvandlede flytrafikken for altid. Stewardesser og piloter hos flyselskabet Pan Am i 1963 er omdrejningspunktet for den nye dramaserie, der simpelthen bare hedder Pan Am.
Serien Pan Am har allerede fået flotte ord med på vejen af de anmeldere, der har fået lov at smugkigge på det førsteafsnit, der ellers først har premiere i aften. Serien starter stærkt, og har masser af potentiale til at udvikle sig i flere retninger, lyder det.
Der er ingen tvivl om, at den succes som serien Mad Men, der også sætter fokus på livet i 1960’erne, har haft, har været stærkt medvirkende til, at Pan Am overhovedet er blevet til noget. Men hvor Mad Men ofte er noget kynisk og fokuserer på de mørkere sider af de tidlige 1960’ere, så er Pan Am mere positivt indstillet. Serien fortæller om al den positive energi og glæde over fremtidsudsigterne, som blandt andet førte til den allerførste månelanding.
Pan Am handler ikke bare om at servere måltider i 10.000 meters højde, der er både romancer, spioner og meget mere med ombord. Stewardesserne er i fokus, og det er skuespillere som Christina Ricci, Kelli Garner og Margot Robbie der bærer det tunge læs.