Parks and Recreation laver to forskellige sæsonfinaler

Holdet bag den skæve NBC-komedie Parks and Recreation har netop afsluttet optagelserne til sæson 4. Det har de gjort lidt atypisk, nemlig ved at filme to forskellige afslutninger på sæsonen.
Ikke på grund af den fortsatte NBC-nølen med at forlænge den populære serie med endnu en sæson, men fordi sæsonens helt store omdrejningspunkt – Leslie Knope’s (Amy Poehler) forsøg på at komme i byrådet i Pawnee, Indiana – har sin naturlige finale i afsnittet. Nemlig selve valgaftenen.
Derfor har man filmet en udgave, hvor Leslie Knope bliver valgt – og en hvor hun ikke gør.
– Det er gjort dels, hvis vi nu ombestemte os og dels for at forvirre omverdenen, siger seriens producer Michael Schur ifølge Deadline.com.
Han tilføjer at de godt 200 statister, der er med i den store valgaften, bleve en smule rundt på gulvet, da de efter at have været helt oppe og ringe og Knope’s sejr, fik besked på at de skulle spille scenen igen, bare med omvendt fortegn: et nederlag til konkurrenten Bobbie Newport, der spilles af stjernen Paul Rudd.
– Ingen udenfor seriens absolutte inderkreds ved, hvilken version der bliver vist på finaleaftenen, siger Michael Schur.
For Amy Poehlers karakter Leslie Knope var det en bevæget dag på settet, da de afsluttende scener i begge tilfælde endte med samme udfald.
– Både sejrstalen og accepten af nederlaget berørte mig dybt og fik mig til at tænde for vandværket, så at sige, fordi begge taler endte med, at jeg takkede alle for deres store, hårde arbejde med kampagnen, fortæller Amy Poehler.