Parks And Recreation stjerne overvejer at droppe serien for et talkshow

For nylig sagde den legendariske tvpersonlighed Regis Philbin farvel til sit daglige formiddagstalkshow, som han er vært for sammen med Kelly Ripa.
Siden har forskellige amerikanske stjerner skiftes til at sidde i stolen ved siden af Ripa, men klart bedst har Rob Lowe gjort det. Derfor forlyder det nu, at han er favorit til rollen som permanent afløser for Rgin Philbin på showet ‘Live With Regis And Kelly’.
Rob Lowe var indtil for nylig fast medlem af serien Brothers And Sisters og han har lige nu en tilbagevendende plads i Parks And Recreation. Men sidstnævnte må han droppe hvis han skal være talkshow-vært.
Folkene bag talkshowet var vilde med den kemi som Lowe og Ripa havde og Lowe siger selv, at han forhandler om pladsen på showet, der optages i New York.
– Vi har lige snakket om det. Jeg elsker New York. Jeg elsker dens energi. Det ville være noget af en forandring, jeg er en Californien-fyr, men det kunne være sjovt, siger Rob Lowe til TMZ.com.
Rob Lowes kontrakt med Parks And Recreation kan spænde ben for tjansen sammen med Kelly Ripa. Men så kan det være en af de andre stjerner, der har været gæstevært kan overtage. I hvert fald har både Jerry Seinfeld, Neil Patrick Harris, Dana Carvey og David Duchovny siddet i værtsstolen som erstatning for Regin Philbin.