Parks And Recreation-stjerne: Vi er ingen kopi af The Office

Det har været svært for Parks And Recreation at slippe af med sit image som et spinoff af serien The Office.
Serierne kører på den samme tvstation, Greg Daniels arbejdede på The Office før han fandt på Parks And Recreation, og de to serier har samme opbygning, hvor et fiktivt tvhold følger efter seriens hovedpersoner og dokumenterer deres gøren og laden. At overkomme sammenligningerne har været Parks And Recreations sværeste opgave, siger seriens stjerne.
– Nogle mennesker troede vi var et spinoff af The Office. Vi var nødt til at bevis at vi ikke er det. Vi måtte bevise at Leslie (hovedrollen i Parks And Rec) ikke er Michael Scott (hovedrollen i The Office). Og vi måtte bevise det her ikke er Saturday Night Live. Vi måtte bevise alt sammen, siger Amy Poehler, der spiller Leslie Knope i Parks And Recreation til avisen New York Times.
Nu mener Poehler at hun og kollegerne har bevist deres værd som selvstændig serie. Og hun glæder sig over at både seere og anmeldere ser ud til at synes om serien, der lige har taget hul på sæson fire.
– Der sker en dejlig sammensmeltning lige nu hvor serien holder højt niveau, publikum kan lide den og den tvstation vi bliver vist på støtter op om os. Det passer meget fint sammen, siger Amy Poehler.
Parks And Recreation har fået en stærk start på sæsonen med gæstebesøg fra Patricia Clarkson. Og der går stadig tiltagende rygter, som peger på, at Bill Murray kan være i spil som borgmester i den fiktive by Pawnee, hvor serien foregår. Senest er det skuespilleren Jim O’Heir fra Parks And Recreation, der har udtalt at han også ønsker sig Bill Murray i rollen som Borgmester Gunderson.
For tiden kan du se Parks And Recreation på DR HD hver torsdag og søndag.