Parks and Recreation: Tammy 1 er fundet

Lige siden afslutningen på den tredje sæson af den forrygende komedieserie Parks and Recreation har der været spekuleret i, hvem der i den kommende sæson skal spille Ron Swansons (spillet af Nick Offerman) første kone, Tammy 1.
Nick Offerman har selv udtrykt ønske om, at rollen skulle udfyldes af den populære talkshow-vært Oprah Winfrey, men det ønske ser nu ikke ud til at gå i opfyldelse.
I følge tvline.com bliver det nemlig Patricia Clarkson (Shutter Island, Den Grønne Mil), der skal herske og regere i rollen som den formentlig ganske frygtindgydende Tammy 1.
Patricia Clarkson, der blandt andet har været Oscar-nomineret for sin rolle i Pieces of April, vender dermed tilbage til tvserierne, hvor hun sidst havde en fem-episoders rolle som Frasier Cranes kæreste i Kelsey Grammer-komedien Frasier for godt ti år siden.

Nick Offerman spiller Ron Swanson i Parks And Recreation

Kontorchefen Ron Swanson får i næste sæson af Parks and Recreation besøg af sin første ekskone.


I sidste sæson af Parks and Recreation fandt vi ud af, at Ron Swanson har været gift to gange og at begge hans ekskoner hedder Tammy – ligesom hans mor i øvrigt gør det.
I tredje sæson mødte vi Tammy 2, der på helt forrygende vis blev spillet af Megan Mullally (Will & Grace). Derfor er forventningerne store til Tammy 1 og Patricia Clarkson. Seriens forfattere har også gjort et stort arbejde med at skabe en helt unik karakter, så det ikke bliver en ren Tammy 2-klon, vi får at se til efteråret.
– Tammy 1 er sin helt egen slags demon, siger Michael Schur, der er producer på Parks and Recreation, ifølge tvline.com i et interview med Tvguide.com, og uddyber:
– Jeg tror vi er kommet op med den helt rigtige baggrundshistorie til Tammy 1, der er både sjov og oplysende, og som også besvarer alle de spørgsmål, som der opstår når folk ser hende i showet, siger Schur.
Det forventes at Patricia Clarkson, 51, skal være med i mindst to afsnit af den nye, fjerde sæson af mockumentary-komedien, der har ameriakansk sæsonpremiere den 22. september.