Paul Bettany og Vision får sin helt egen Marvel-serie

Vision-serien bliver en opfølger på den roste WandaVision-serie, der var den første i bølgen af Marvels Disney+ serier.

Paul Bettany og Vision får sin helt egen Marvel-serie
Paul Bettany som White Vision i WandaVision (C)Disney

Serien bliver en opfølger på den roste WandaVision-serie, der var den første i bølgen af Marvels Disney+ serier, lavet direkte til Disney+.

Marvel er allerede i gang med én spin-off serie til WandaVision. Den hedder (for tiden) Agatha: House of Harkness og handler om heksen Agatha, der viste sig fra sin mest trælse side i WandaVision.

Men nu har cheferne hos Disney angiveligt givt det grønne lys til endnu en spin-off - denne gang med en af titelkaraktererne, Vision.

Serien kommer angiveligt til at hedde Vision Quest, og Paul Bettany vender tilbage i rollen som Vision. Det skriver deadline.com.

Bliver det med Vision i hvid eller farver?

Bedømt fra de tidlige rygter, er det nok i rollen som White Vision, vi får Bettany at se i Vision Quest. I hvert fald skulle serien handle om Visions jagt på at få den menneskelighed (og farverne!) tilbage, som han til dels mistede i Avengers-kampen mod Thanos, og i WandaVision.

Vi ved ikke om Elizabeth Olsen og Wanda Maximoff, der vist nu - helt officielt - helst vil kaldes The Scarlet Witch også dukker op, men der skulle være en god mulighed for det, efter hun og Bettany angiveligt nød at lave WandaVision serien sammen.

Både Marvel og Paule Bettanys repræsentanter har foreløbig afvist at svare på spørgsmål om serien. Bettany har i det hele taget dukket sig for spørgsmålene om hvorvidt han var færdig med at spille Vision, efter den seneste optræden i WandaVision. Men nu tyder det altså på at han kravler i dragten endnu engang. Enten hvid eller i farver.