Paul Rudd fortsætter på Parks and Recreation

Komedieserien Parks and Recreation har gjort lidt af et scoop.
Leslie Knopes modstander i den kommende valgkamp i Pawnee spilles nemlig af ingen ringere end stjernen Paul Rudd.
Allerede i sidste uge kunne Vulture Magazine fortælle, at Paul Rudd var blevet castet til rollen som Bobby Newport, der er Leslies direkte rival til en plads i det lokale byråd, Pawnee City Council. Dengang ville ingen fra hverken NBC eller Parks and Recreation dog udtale sig om, hvorvidt der var hold i rygterne eller ej.
Men efter Rudd optrådte på skærmen i gårsdagens afsnit, fortæller seriens medskaber Mike Schur nu, at man har en aftale om flere episoder med den efterspurgte skuespiller.
– Han (Rudd, red.) kommer til at være med i mindst tre afsnit, forhåbentlig flere. Det kommer helt an på hans kalender – og om vi fange ham og holde ham indtil han har lavet flere afsnit, siger Mike Schur til Vulture Magazine.
At Paul Rudd endte på Parks and Recreation overhovedet er en lidt anderledes historie. Normalt har man en rolle, som man så holder casting på, indtil man har fundet den helt rigtige skuespiller. Med Rudd var processen helt omvendt.
En række af skuespillerne har tidligere arbejdet sammen med Paul Rudd på andre produktioner. Amy Poehler (der spiller Leslie Knope) har lavet Wet Hot American Summer med ham, Adam Scott (der spiller Ben Wyatt) har lavet Our Idiot Brother og Rashida Jones (Ann Perkins) har lavet I love You, Man med Paul Rudd.
Skuespillerne var enige om, at hvis man kunne få Raul Rudd ombord, kunne det være helt fantastisk, så de satte sig sammen og skrev en stribe emails til ham og spurgte, om han havde tid og lyst til at være med. Og da han sagde ja, skabte forfatterne rollen Bobby Newport.
– Det er sådan, vi foretrækker at gøre tingene her, fortæller Mike Schur.
Mike Schur ved endnu ikke, hvornår Paul Rudd vender tilbage til serien, men gætter på at det bliver hen imod afslutningen af Parks and Recreation sæson 4.
Spekulationerne er allerede i gang om Paul Rudd skulle ende med at slå Leslie Knope i valgkampen, udelukkende for at have en grund til at bringe ham tilbage jævnligt.
Men mon ikke Leslie Knope og hendes bizarre superwoman-agtige evner til at klare de mest umulige ting, alligevel bringer hende sejren over den ikke specielt skarpe – for nu at sige det mildt – chokoladearving Bobby Newport.