Populær Smartphone App bliver til nyt tvshow

Det populære mobil-spil Draw Something, bliver nu til et nyt tvprogram, som tvstationen CBS har bestilt til næste sæson.
Foreløbig er projektet tænkt som en quiz, hvor hold med både kendte og ukendte deltagere prøver deres evner i tegne-spillet foran et publikum i studiet. Forhåbentlig til stor morskab for tilskuerne og seerne.
Der skulle også være mulighed for seerne hjemme is tuen for at være med og tjene penge i kamp med de kendte deltagere.
Det lyder umiddelbart som en slags opdateret tv-udgave af det klassiske brætspil Tegn og Gæt. Det er den kendte vært på tvprogrammet American Idol, Ryan Seacrest, som skal stå for produktionen af programmet, der endnu ikke har fået sit officielle navn.
Spillet Draw Something var efter 50 dage downloadet 50 millioner gange, og er det hurtigst voksende mobil-spil i verdenshistorien.
Tvkanalen CBS har før udviklet et tvprogram ud fra et online fænomen. Det var på den måde serien Shit My Dad Says blev til – den var baseret på et twitter-feed, hvor en ung mand tweetede ting som hans gamle far sagde.Serien blev dog aldrig samme succes som twitter-feedet, og den lukkede efter en enkelt sæson.