Publikum svigter Glee koncert-filmen

Til trods for et super cast med en lang række af seriens største stjerner som Lea Michele, Cory Monteith, Chris Colfer og Chord Overstreet har åbningsweekenden for Glee-filmen, Glee: The 3D Concert Movie, været rigtig skidt.
Det kan dog være svært at forholde sig til ordet ‘skidt’ og beløbet 5,5 millioner dollars i samme sætning, men ikke desto mindre er bedømmelsen dagen derpå benhård i flere amerikanske medier.
Deadline.com’s artikel om emnet hedder således ganske sigende ‘Obduktions-rapport på Glee 3D koncert film’. Ifølge Deadline.com ville åbningsweekendens omsætning, som ovennævnte 5,5 millioner dollars dækker over, være at betegne som katastrofale og ydmygende, hvis ikke det var fordi filmen havde været så billig at lave – hvis man da kan kalde 9,5 millioner dollars for en billig film.
Seriens medskaber, Ryan Murphy, siger til deadline.com, at det var en let beslutning at lave filmen, fordi den netop kunne laves for et fornuftigt budget, som man – trods alt – regner med at tjene ind igen uden problemer.
– Risikoen var meget, meget lille. Uanset hvad, så bliver filmen et guldæg for Fox, og jeg er stolt af den, siger Ryan Murphy, der har produceret filmen.
Alligevel er Murphy skuffet over, at ikke flere amerikanere har valgt at bruge et par timer af deres weekend på at se filmen, da prøvevisningerne inden premieren viste en helt anderledes begejstring blandt publikum.
– Publikums-reaktionerne på vores prøvevisninger var helt suveræne. De passer slet ikke sammen med de reelle resultater, siger Ryan Murphy, der altså trods alt regnet med en økonomisk succes samlet set.
Det vides endnu ikke, om filmen overhovedet får dansk premiere. Men stensikkert er det, at de første afsnit af tredje sæson af den megapopulære tvserie rammer de amerikanske tvskærme i september måned