Rejseholdet vender tilbage - nu som Europol

En af DRs største succeser i det nye årtusinde vender tilbage til de danske tvskærme, dog i en nyindspillet europæisk udgave med en fransk, en tysk og en dansk hovedrolleindehaver.
Gennemsnitligt halvanden million danskere sad hver søndag aften klinet til tvskærmene, da Ingrid Dahl, Fischer, La Cour, IP, Ulf og Gaby fra 2000-04 stod for spændingen i DRs store politidrama Rejseholdet. Igennem fire succesfulde sæsoner holdt serien i den grad danskernes opmærksomhed fanget i de nervepirrende fortællinger om de fiktive opklaringer i politiets Rejsehold. Beklagelserne var derfor mange, da serien i 2004 lukkede.
Nu kan seriens mange fans dog godt begynde at glæde sig igen, for Nordisk Film har nemlig besluttet, at Rejseholdet skal genindspilles – dog i en lidt anderledes udgave. I stedet for at handle om en flok ihærdige danske politifolk, får den nye serie, der får titlen The Team, nemlig et europæisk fokus, i det serien i stedet tager udgangspunkt i et hold efterforskere fra Europol. Det skriver dr.dk.
– Hovedpersonerne er en dansk mand og en tysk kvinde og en fransk kvinde. Serien har et budget på 95 millioner kroner. Vi håber selvfølgelig, at serien rammer bredt i og med, at den foregår over hele Europa, mens mareridtet er, at den ikke rammer i de lande, som ikke har en hovedrolleskuespiller med, siger Nordisk Film Produktions kreative chef, Thomas Heinesen, til Jyllands-Posten.
Godt nok er de foreløbige otte afsnit af The Team skrevet af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe, men det er alligevel tvivlsomt, om du får et gensyn med Mads Mikkelsen, Lars Brygmann og resten af holdet fra den oprindelige udgave af Rejseholdet, der i øvrigt blev belønnet med en Emmy for bedste dramaserie i 2002.
Der er endnu ikke meldt noget ud omkring cast af skuespillere eller forventet premiere på The Team.
(Foto: DR)