Ricky Gervais laver ny komedie med Bond legenden Sean Connery

Nu er der igen ny tv-komedie fra den engelske grinebider Ricky Gervais.
Mens Gervais’ seneste projekt Life’s Too Short debuterede i England og USA, har Gervais i smug påbegyndt en helt ny serie, hvor han selv spiller hovedrollen.
De seneste rapporter om serien fortæller, at selveste Sean Connery vil være med i det første afsnit. Connery er efterhånden blevet 81 år gammel, og er kendt som den originale James Bond – en rolle han spillede i hele 7 biograffilm.
Serien som Connery angiveligt dukker op i hedder Derek, og er både skabt og skrevet af Gervais, der også selv spiller rollen som Derek Noakes. Derek er en spøjs fyr, der arbejder på et alderdomshjem.
– Han er 49 år gammel, han elsker dyr, Rolf Harris (Australsk entertainer), Jesus og tvprogrammerne Deal Or No Deal, Million Pound Drop og Britain’s Got Talent. Men hans største hobby er at han er autografjæger, lyder beskrivelsen fra Gervais.
Der er foreløbig lavet ét afsnit af Derek, som bliver sendt på den britiske Kanal 4 i løbet april, og hvis det går godt, vil Kanal 4 overveje at lave en hel serie ud af Derek.
– Kanal 4 er meget spændte på at arbejde sammen med Ricky Gervais på hans nye projekt. Første afsnit bliver vist i april og bagefter vil vi diskutere potentialet for en hel serie, lyder det fra Kanal 4s talsperson.
Hvad første afsnit, og potentielt hele serien skal handle om, har Gervais tidligere sagt sådan her:
– Det handler om alle de her arbitrære mennesker, der ikke kendte hinanden, og nu er de samlet på et alderdomshjem fordi de er i de sidste år af deres liv. Og det handler om de folk der hjælper dem, folk der selv er tabere og har deres egne problemer. Det handler om en masse mennesker der ingenting har, men som får mest muligt ud af det – og de er sammen om det, siger Ricky Gervais til salon.com.
Rollen som Derek Noakes fandt Ricky Gervais på for over 10 år siden, og han spillede figuren på scenen til et standup-show i Dublin i 2001.