Ricky Gervais: Min nye serie er sjovere end The Office og Extras

Megahittet The Office og den kritiker-roste serie Extras var sjove, men ikke så sjove som den nye serie Life’s Too Short. Det siger manden bag alle tre serier, Ricky Gervais. Han er så stolt over sin nye serie, at han ikke er bange for at kalde den, for den sjoveste han har lavet.
– Serien har ikke helt den samme zeitgeist som The Office eller den samme satire som Extras. The Office havde 50 % komik og 50 % patos – Life’s Too Short har 80 % komik, siger Ricky Gervais til Whats On Tv.
Ricky Gervais sikrede sig en plads i tvseriernes historiebøgerne, da han lavede serien The Office på tvkanalen BBC for ti år siden.
Serien blev først et monsterhit i England, og blev det efterfølgende hele verden over. Gervais fulgte op med serien Extras, hvor han spillede en skuespiller, der kæmpede for sit store gennembrud. I hvert afsnit var en eller flere kendte gæstestjerner med, der spillede karikaturer af sig selv.
I Life’s Too Short genbruger Gervais modellen fra Extras, hvor kendte skuespillere er med som ekstreme udgaver af sig selv. I det første afsnit er det Liam Neeson, der folder sig ud.
– Han var fantastisk. Grunden til vi valgte ham var at folk ser ham som en meget alvorlig mand gennem rollerne han spiller. Næsten som den nye John Wayne. Der er en scene med Liam, der fylder omkring halvdelen af vores fraklip, siger Gervais.
Life’s Too Short handler om skuespilleren Warwick Davis, der er dværg, og om hans jagt på nye filmroller.  Ud over Liam Neeson, skal Johnny Depp være med som gæstestjerne, og det skal Sting, Steve Carell også.