Ricky Gervais' seneste serie tæt på at blive lukket

Med serier som The Office, Extras, millioner af solgte dvd’er og udsolgte standup shows i hele verden, har Ricky Gervais kunnet gå på vandet de seneste 10 år.
Men nu ser det ud til, at den engelske komiker for første gang har skudt forbi sit publikum. For hans seneste komedieserie, Life’s Too Short, har langt fra kunnet leve op til de andre projekter. Og nu er serien tæt på at blive lukket efter bare en sæson.
Serien kører på BBC, som i løbet af 14 dage vil bestemme om der skal komme en sæson mere. Life’s Too Short debuterede med 2,5 millioner seere, men til finalen så kun 1,2 millioner med. Undervejs i serien har seertallene også været helt nede under 1 million.
Det er langt færre seere end The Office og Extras kunne trække.
Og det på trods af, at Gervais har fået store stjerner som Liam Neeson og Johnny Depp til at gæsteoptræde i seriens første sæson.
Hvis Life’s Too Short bliver lukket efter denne sæson, vil det være første gang det sker for Gervais og hans skrivepartner Stephen Merchant, at et af deres projekter lukkes så tidligt.
Life’s Too Short kører også på amerikanske HBO, der co-producerer serien med BBC, så hvis amerikanerne er mere tilfredse med serien, kan det være den fortsætter udelukkende på HBO.