Rob Lowe og Rob Riggle får ny komedieserie

Rob Lowe har sagt farvel til komedien Parks And Recreation, hvor han i flere sæsoner har spillet en større birolle. Nu har han fået sin helt egen komedieserie, sammen med den tidligere Daily Show korrespondent, Rob Riggle.
Serien hedder The Pro, og handler om en tidligere tennis-mester (Rob Lowe) der efter længere tids ufred, finder sammen med sin gamle double-makker (Rob Riggle) igen.

Rebecca Romijn er også med i The Pro

The Pro foregår i den klub hvor Rob Lowes karakter arbejder som træner, hvor han blandt andre skal trækkes med Rebecca Romijn, der også har sagt ja til en rolle i serien. Romijn har netop forladt den kortlivede politiserie King & Maxwell, der blev lukket i den første sæson.
Serien skal vises på NBC, der også viser Parks And Recreation, og det er planen den skal debutere til efteråret, når den nye tv-sæson begynder i USA.
Rob Lowe har før haft stor succes på tv, blandt andet som Sam Seaborn i The West Wing og som gæstestjerne i en håndfuld afsnit af Californication – hvor han i øvrigt også skal optræde igen i næste sæson.
Rob Riggle slog igennem som nyhedskorrespondent i satireshowet The Daily Show, og fik efterfølgende både filmroller og et par tv-optrædender, blandt andet i komedien Gary Unmarried og American Dad.