Ron Howard er stolt af ny Arrested Development sæson

· 1 min læsning

[dropcap]L[/dropcap]ige nu er der ved at blive optaget mindst 10 helt nye afsnit af komedieserien Arrested Development. Serien lukkede efter tre sæsoner i 2006, og siden har der gentagende gange været snak om en Arrested Development film.
Men det bliver i stedet til en tvserie, da streaming-tjenesten Netflix købte retten til serien sidste år og planlagde at lave en helt ny sæson.
En af folkene bag Arrested Development er superinstruktøren Ron Howard, der også lægger stemme til seriens gennemgående fortæller. Og Howard er meget stolt af hvordan Arrested Development sæson 4 tegner.
– Jeg synes det er fantastisk og det der er skrevet er fremragende. Det er ret modigt og jeg er meget stolt af Mitch Hurwitz (seriens skaber), siger Ron Howard til Huffington Post.
Der findes 53 afsnit af Arrested Development og den nye sæson kommer til at være mellem 10 og 13 afsnit.
– Det føles ikke som en opportunistisk genforening, det føles mere som en ny gentagelse. Holdet er skuespillere er så spændte på det. Og det er cool og sjovt at komme tilbage i sving. Det skubber til grænserne fra et historie-perspektiv, fra et karakter-perspektiv og fra et komedie-perspektiv, siger Ron Howard.
Det er meningen de nye afsnit af Arrested Development bliver frigivet på Netflix i løbet af 2013. Og det skulle blive muligt med et gensyn med mange af seriens gæstestjerner, som Liza Minnelli, Judy Greer, Mae Whitman, Henry Winkler og ikke mindst Scott Baio som advokaten Bob Loblaw og hans law blog.

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning