Ryan Reynolds i spidsen for animeret serie med Titanic-tema

Superstjernen Ryan Reynolds (Two guys, a girl and a pizza place, Green Lantern, Buried) har sammen med forfatter og producer Allan Loeb produktionsselskabet DarkFire. Dem er Fox så begejstrede for, at de netop har bestilt manuskripter til to nye tvserier – den ene animeret og den anden en live-action serie – fra DarkFire.
Den animerede serier har fået arbejdstitlen Lowe Rollers og handler om en familie, der kæmper hårdt for at bevare den sidste rest af værdighed og almindelig god opførsel, mens de kæmper hårdt for at holde deres synkende skude af et Titanic-inspireret casino i centrum af Sin City oven vande. Lowe Rollers skal skrives af Mark Torgove, Paul Kaplan og Ash Brannon.
Det andet projekt, som endnu ikke har fået en titel, handler om en vanæret hotshot fra hotel- og restaurationsbranchen, der er blevet forvist til at bestyre et low-class lufthavnshotel. I forsøget på at genetablere sin store karriere og sit liv generelt, skal han slås med et totalt håbløst personale.
Plottet lugter en lille smule af Matthew Perrys komedie fra sidste sæson, Mr. Sunshine, der som bekendt blev aflivet halvvejs gennem første sæson. Forhåbentlig får det nye Ryan Reynolds-projekt en bedre skæbne. Reynolds skal i øvrigt være producer på begge produktioner.
Endnu har Fox ikke bestilt selve serien, men kun et udvidet manuskript. I sidste sæson, der var DarkFires første, solgte Ryan Reynolds manuskriptet på den animerede serie And Then There Was Gordon, men den blev ikke udviklet til en endelig serie. Ikke endnu i hvert fald; serien, der har Ryan Reynolds som en af de skuespillere, der skal lægge stemme til, lever nemlig stadig og bliver måske til noget i år.
Måske Reynolds, Loeb og DarkFire har bedre held denne gang.